Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Febrer 2017

 
 

 del CRP

Excuses per llegir algun llibre més...

Entre els mesos de febrer i març, prenent com a excusa la II Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Girona,  us proposem la participació com a centre, cicle, classe, departament o grup, en tres projectes...

Llegiu-ne més...


 

Ciència entre tots. Quarta edició

Dies 5 i 6 de maig. Fira protagonitzada per alumnat de secundària de les comarques gironines i adreçada a tota la ciutadania. No us perdeu l'espectacle de divulgació científica a càrrec de la companyia PAI de Saragossa.

Llegiu-ne més...


Les energies renovables. L’alternativa al col·lapse de les energies fòssils

Xerrada-taller a càrrec del CESIRE i del col·lectiu CMES que inclou la presentació d’un dossier amb informació i activitats adreçades a l’alumnat de secundària. Dimecres 1 de març de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 al CRP del Gironès.

Inscripció


 formació

Vulneració dels Drets dels Infants en les Ruptures Conflictives

Girona, CRP del Gironès. Sessió formativa per a professionals, dijous 9 de febrer de sis a vuit de la tarda. Organitza: Associació Catalana per la Infància Maltractada. Inscripció prèvia enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegiu-ne més...


 

8es Jornades de Medi Natural a Girona

18 i 19 de març, Facultat de Ciències de la UdG. Un espai on científics, alumnes de batxillerat o entitats naturalistes presenten els projectes de recerca relacionats amb nostre entorn.

Llegiu-ne més...


Desafiem l'avaluació

Centre Cultural La Mercè, 16 i 23 de febrer. Seminari que pretén aportar reflexions, debats i iniciatives sobre com l’avaluació ha de ser un motor de l’aprenentatge en sí mateix.

Llegiu-ne més...


 

L'atzar i les formes

Casa de Cultura de Girona, 16 de febrer. Conferència a càrrec d'Anton Aubanell que a partir d'experiències concretes ens parlarà de les formes geomètriques i l’atzar.

Llegiu-ne més...


L’exploració i la indagació a l’aula

10 i 11 de febrer, CaixaForum de Girona. I Jornades sobre l’Ensenyament de les Ciències a Infantil i Primària, inscripcions obertes.

Llegiu-ne més...


 

Equipa't de bones pràctiques a secundària

Espai adreçat a docents de secundària per exposar experiències de bones pràctiques, d'innovació i recerca educativa. Presentació de comunicacions: fins al 2 d'abril.

Llegiu-ne més...


 convocatòries - premis

Iª Edició de Premis de la Pedra Seca

Premis a treballs de recerca dels alumnes de Batxillerat convocats pel Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. Presentacions fins al 2 d'abril. Consulteu les bases.

Bases


 

XXII Concurs artístic i literari

Amics de la UNESCO de Girona convoca aquest concurs amb diferents modalitats i adreçat a alumnat de tots els nivells educatius. Consulteu les bases.

Bases


     

 propostes didàctiques

Quin munt de llibres!

Els llibres que hem llegit entre tots aquests dies, posats un damunt de l'altre, arribarien a l'alçada del Pirulí? llegiu les bases de participació!

Llegiu-ne més...


 

Geolittera. Joc de pedres literàries

Dissenyeu les vostres pedres literàries, seran exposades durant la Fira del Llibre Infantil i juvenil de Girona i se'n projectaran algunes imatges en pantalla durant la Fira. Llegiu la proposta...

Llegiu-ne més...


Booktubers!

Activitat adreçada a alumnes de primària i secundària que vulguin recomanar un llibre llegit de literatura infantil i juvenil, preferiblement en català, a través d’un vídeo a l’estil dels booktubers. Projecte que s'emmarca en la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Girona.

Llegiu-ne més...


 

Celebrem els 10 anys de Recerca en Acció!

Visiteu aquest web que segueix fent propostes didàctiques, oferint recursos i ara... el seguiment d'una expedició científica a l'Antàrtida!

Llegiu-ne més...


International Day of Women & Girls in Science

Noies i professores de batxillerat: L'Institut de Física d'Altes Energies, en motiu d'aquesta celebració, us convida a participar al taller de Física de Partícules: 10 de febrer de 10h a 18h i al taller d'Astrofísica d'Altes Energies: 11 de febrer de 10h a 13h.

Llegiu-ne més...


   

 exposicions

Exposició: III Esprint de contes a la ciutat de Girona

Casa de Cultura, del 15 de febrer al 15 de maig, exposició que mostrarà una selecció dels treballs presentats a aquest concurs que fomenta la creativitat i la cooperació.

Llegiu-ne més...


 
   
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing