Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Març 2017

 
 


 del CRP

Visitem escoles: Conferència "L'experimentació científica a l'aula"

El proper 14 de març a 2/4 de 6 al Centre de Recursos Pedagògics del Gironès l’escola Tanit de Santa Coloma de Gramenet tancarà el cicle de visites "Visitem escoles" amb l’exposició de la seva experiència. Inscripció oberta.

Inscripcions


​   
     

 formació

Prevenció de la violència de gènere. Tolerància zero

Curs telemàtic de 30 hores de durada adreçat a tots els nivells educatius. Del 27 de març a l'1 de juny. Inscripcions fins al 21 de març. Codi per a la inscripció: 9000010913.

Llegiu-ne més...


 

Pla de Formació de Zona. Procés de detecció 2017-18

Fins al 10 de març està obert el període de detecció del PFZ per al curs 2017-2018. Veureu que es tracta d'un formulari únic per activitats de formació de centre i activitats obertes per a professorat de diversos centres.

Formulari


Tallers: Jocs de taula a l'escola

CRP del Gironès. Tallers adreçats a mestres i professors. Es fan tres tallers: 21 de març (secundària), 25 d'abril (CM i CS primària) i 9 de maig (Infantil i CI primària). Organitza Jugar x Jugar.

Inscripcions


Experiment any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?

Curs adreçat a professorat de secundària amb l'objectiu de reflexionar sobre les promeses i els reptes que el futur ens presenta en els àmbits socials, mediambientals i tecnològics. Inici el 20 d'abril, CaixaForum Girona. Inscripció fins al 16 d'abril.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

CRACS

Girona, dia 26 d’abril. Congrés de Recerca d’Alumnes de Centres de Secundària. La UdG convoca aquesta 5a edició per posar en valor l’esforç realitzat pels estudiants en el seu Treball de Recerca de Batxillerat.

Llegiu-ne més...


 

Jocs Florals Escolars de Catalunya

Convocatòria adreçada als centres d’educació primària i secundària. Consulteu les bases que són específiques per a centres del Servei Territorial de Girona. Del dia 21 al 28 d'abril cal omplir el formulari d'inscripció (usuari XTEC del centre) i lliurar els treballs al CRP del Gironès via correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Bases     Bases conte audiovisual


 propostes didàctiques

8 de març. Dia internacional de les Dones

La coeducació i el foment de la igualtat efectiva entre dones i homes és un principi rector del sistema educatiu. Consulteu les propostes recollides a l'XTEC per aquest 8 de març.

Llegiu-ne més...


 
 

Curses d'orientació 2017

Material per a mestres d'Educació Física. Sis unitats didàctiques realitzades (de primer a sisè de primària). El proper 12 de març hi haurà a Sarrià de Ter el Campionat de Catalunya Escolar de Curses d'Orientació, consulteu la proposta.

Material


La història en primera persona

"El Consell dels Savis. La història en primera persona" és un recull de vídeos que tracta el període de la guerra civil a la transició a partir de narracions de vivències. Molt adeqüat per a CS de primària i secundària. Disponible al CRP, podeu fer-ne la reserva.

 


 

European STEM League

Reptes interdisciplinars per a estudiants de secundària que relacionen ciència i esport. Propostes que podeu aplicar amb el vostre alumnat i si us animeu, participar en aquesta lliga europea.

Unitats didàctiques


     

 exposicions

II Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Girona

Plaça del vi, del 27 al 31 de març, visites guiades a la Fira adreçades a grups d'alumnes d'Instituts i Escoles. Xerrades obertes durant tota la setmana. Consulteu el programa.

Llegiu-ne més...


   
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing