Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Maig 2017

 
 

 del CRP

Pati de Temps de Flors al Servei Educatiu

Del 13 al 21 de maig el pati del CRP del Gironès acull la proposta floral de l'alumnat de les aules d'acollida de Girona: "La resistència de l’esperit humà davant l’adversitat i el meravellós poder de l’esperança".

Llegiu-ne més...


 

EducaQuè: Capítol XIV

El programa de maig (dissabte 20 a les 21:00, diumenge 21 a les 18:30 i dilluns 22 a les 19:15) conté, entre altres, un reportatge del 175é aniversari de l'Institut Vicens Vives. Podeu veure tots els capítols anteriors...

Llegiu-ne més...


     

 formació

VI Jornades Repensem l’escola: Avancem col·lectivament?

Nova edició d'aquesta jornada el proper dissabte 20 de maig de 8.45 a 13.45h a l'Escola Annexa-Joan Puigbert. Inscripcions fins al 17 de maig.

Llegiu-ne més...


Filosofia 3/18 i Treball per projectes

Girona, 19 i 20 de maig. Trobada anual dels mestres que treballen el Projecte Filosofia 3/18 i tots aquells ensenyants i estudiants interessats en conèixer el projecte. Inscripcions fins al dia 15 de maig.

Llegiu-ne més...


 

ICE: Cursos 3r trimestre i estiu

Es pot consultar l'oferta formativa de 3r trimestre i d'estiu. Adreçada a professorat d'infantil, primària, secundària i FP.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Inspiraciencia

Concurs de relats d'inspiració científica, iniciativa que relaciona ciència i escriptura d’una manera lúdica. Presentació de treballs fins al 17 de maig.

Llegiu-ne més...


 
 

Beca Joaquim Franch, convocatòria 2017

S’adreça a aquells centres, col·lectius i entitats que treballen dins l’àmbit territorial de la ciutat de Girona i vol premiar els projectes i iniciatives d’interès social en matèria d’educació cívica.

Llegiu-ne més...


 propostes didàctiques

Correllengua: Lola Anglada

Conjunt d’activitats lingüístiques adreçades a infantil, primària, ESO i batxillerat per donar a conèixer la figura i l’obra de Lola Anglada.

Llegiu-ne més...


 

Dictats en línia

Treballa l’ortografia amb aquesta col·lecció de dictats en línia autocorrectius dels nivells elemental, intermedi, suficiència i superior. Només has de parar l’orella i començar a escriure!

Llegiu-ne més...


     

 exposicions i actes

8a Fira del Conte de Medinyà

Nova edició de la Fira del Conte. Consulteu el programa, activitats engrescadores per a petits i grans del 19 al 21 de maig.

Llegiu-ne més...


 

10 anys glosant!

L'escola Puig d'Arques celebra que ja fa deu anys que desenvolupen un treball transversal i competencial entorn de la glosa. Dia 19 de maig, activitat oberta.

Llegiu-ne més...


 
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing