Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Setembre 2017

 

del CRP

Bon Inici de curs!

Us recordem que com cada any, el CRP estarà obert de dilluns a divendres i de dos quarts de nou del matí fins a les 6 de la tarda. Que tinguem un bon curs!


 
 

Reserves!

Període preferent de reserves per a centres del Gironès fins al 22 de setembre. Truqueu-nos per demanar el material que necessiteu, 972 41 35 69.

Llegiu-ne més...


 

 formació

Inscripcions al Pla de Formació de Zona

Ja estan publicades les activitats definitivament aprovades del Pla de Formació de Zona d'aquest curs. El període general d'inscripció és del 12 al 26 de setembre. A partir del 9 d'octubre es podran consultar les assignacions.


propostes didàctiques 

Enrola't.cat

És un recurs tant per a l’alumnat com per al professorat per treballar la llengua oral a l’escola a CM i CS,  La tècnica utilitzada és el joc de rol. Trobareu material i guia didàctica.

Llegiu-ne més...


 

Setmana Bio a l’escola

Del 23 al 27 d’octubre, iniciativa que permet programar al llarg de la setmana lectiva escolar, tot un seguit d’activitats destinades a donar a conèixer i treballar la producció alimentària ecològica entre la comunitat educativa.

Llegiu-ne més...


Any Bertrana

Aquest any es celebra l'Any Bertrana. Consulteu la web oficial on trobareu recursos educatius i molta informació per treballar a l'aula.

Llegiu-ne més...


 

Projecte Premiats i escoles

Cicle de trobades i xerrades (de setembre a maig), hi participaran premiats de la Fundació Princesa de Girona i que anirà destinat als alumnes dels centres educatius que s’hi inscriguin.

Llegiu-ne més...


Programació escolar Museu del Cinema

Ja podeu consultar les propostes educatives per a totes les edats: visites guiades, tallers de descoberta, projeccions de cinema, propostes temàtiques, creació cinematogràfica, projectes anuals d’aula, maletes didàctiques i recursos per al professorat.

Llegiu-ne més...


convocatòries - premis

(RE)imagina't

9ª Edició del concurs de creacions audiovisuals no sexistes. Adreçat a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys. Inscripcions fins al 10 de novembre.

Llegiu-ne més...


 

Robocat 18

La RoboCAT és el Campionat de Robòtica de Catalunya i aquest any s'inpira en la comarca de la Garrotxa. El període d'inscripcions finalitza el dia 28 de febrer de 2018.

Llegiu-ne més...


 exposicions

Terra de somnis

Del 20 de setembre al 14 de gener. Les fotografies de Cristina García Rodero ens ajuden a descobrir els canvis impulsats per dones a les comunitats més vulnerables de l'Índia. CaixaForum Girona.

Llegiu-ne més...


 

Llum!

Museu del Cinema, fins al 28 de gener. Exposició que mostra la llanterna màgica i algunes complicitats que, malgrat les distàncies, trobem entre aquest espectacle precinematogràfic i els usos de la imatge digital.

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing