Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Setembre 2017

 

del CRP

Bon Inici de curs!

Us recordem que com cada any, el CRP estarà obert de dilluns a divendres i de dos quarts de nou del matí fins a les 6 de la tarda. Que tinguem un bon curs!


 
 

Reserves!

Període preferent de reserves per a centres del Gironès fins al 22 de setembre. Truqueu-nos per demanar el material que necessiteu, 972 41 35 69.

Llegiu-ne més...


 

 formació

Inscripcions al Pla de Formació de Zona

Ja estan publicades les activitats del Pla de Formació de Zona d'aquest curs 2018-19. El període general d'inscripció és del 12 al 26 de setembre. A partir del 9 d'octubre es podran consultar les assignacions.

Llegiu-ne més...

 


propostes didàctiques 

Enrola't.cat

És un recurs tant per a l’alumnat com per al professorat per treballar la llengua oral a l’escola a CM i CS,  La tècnica utilitzada és el joc de rol. Trobareu material i guia didàctica.

Llegiu-ne més...


 

Setmana Bio a l’escola

Del 23 al 27 d’octubre, iniciativa que permet programar al llarg de la setmana lectiva escolar, tot un seguit d’activitats destinades a donar a conèixer i treballar la producció alimentària ecològica entre la comunitat educativa.

Llegiu-ne més...


Any Bertrana

Aquest any es celebra l'Any Bertrana. Consulteu la web oficial on trobareu recursos educatius i molta informació per treballar a l'aula.

Llegiu-ne més...


 

Projecte Premiats i escoles

Cicle de trobades i xerrades (de setembre a maig), hi participaran premiats de la Fundació Princesa de Girona i que anirà destinat als alumnes dels centres educatius que s’hi inscriguin.

Llegiu-ne més...


Programació escolar Museu del Cinema

Ja podeu consultar les propostes educatives per a totes les edats: visites guiades, tallers de descoberta, projeccions de cinema, propostes temàtiques, creació cinematogràfica, projectes anuals d’aula, maletes didàctiques i recursos per al professorat.

Llegiu-ne més...


convocatòries - premis

(RE)imagina't

9ª Edició del concurs de creacions audiovisuals no sexistes. Adreçat a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys. Inscripcions fins al 10 de novembre.

Llegiu-ne més...


 

Robocat 18

La RoboCAT és el Campionat de Robòtica de Catalunya i aquest any s'inpira en la comarca de la Garrotxa. El període d'inscripcions finalitza el dia 28 de febrer de 2018.

Llegiu-ne més...


 exposicions

Terra de somnis

Del 20 de setembre al 14 de gener. Les fotografies de Cristina García Rodero ens ajuden a descobrir els canvis impulsats per dones a les comunitats més vulnerables de l'Índia. CaixaForum Girona.

Llegiu-ne més...


 

Llum!

Museu del Cinema, fins al 28 de gener. Exposició que mostra la llanterna màgica i algunes complicitats que, malgrat les distàncies, trobem entre aquest espectacle precinematogràfic i els usos de la imatge digital.

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing