Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Octubre 2017

 
 

 del CRP

Programació General Anual

Ja està obert el formulari per entrar la programació general anual dels centres. El termini per introduir les dades és el 31 d’octubre.

Llegiu-ne més...


 

XV Certamen Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Inscripcions obertes. El certamen està organitzat en cinc categories que comprenen des de 3r de primària fins a 4t d’ESO. Consulteu les bases.

Llegiu-ne més...


     

 formació

El centre formador, un mirall per als futurs docents

L'esdeveniment s'adreça tutors de pràctiques de centres d'educació. Dissabte 4 de novembre, de 9h a 14h, Auditori de la Facultat de Lletres de la UAB, inscripcions de l'1 al 20 d'octubre.

Llegiu-ne més...


 

Oferta formativa ICE Josep Pallach

Propostes de cursos per a diferents nivells educatius. Inscripcions obertes aquest octubre.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Aprenentatge-Servei

Convocatòria d'ajuts per a la realització de projectes d'aprenentatge-servei que s’adreça a tots els centres i institucions educatives. El termini per lliurar els projectes finalitza el 2 de novembre.

Llegiu-ne més...


 

Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Preinscripció del 2 d’octubre al 10 de novembre. Competició en la qual diversos equips d’estudiants de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat.

Llegiu-ne més...


Premi de narrativa Lluís Santaló

La Càtedra Lluís Santaló d’Aplicacions de la Matemàtica de la UdG convoca el Premi Literari “Lluís Santaló” de Narrativa Científica per a obres de narrativa breu, de temàtica relacionada amb el món de la matemàtica o de la ciència en general.

Llegiu-ne més...


  
     
     

 propostes didàctiques

Indika

Activitats pedagògiques amb l'objectiu de fomentar el coneixement i la protecció del patrimoni cultural entre els joves. En aquest programa hi ha inscrites 390 activitats.

Llegiu-ne més...


 

El nostre planeta, els nostres drets

Conjunt d’activitats i recursos sobre drets d’infància i canvi climàtic. Descobreix tot el que es pot fer des de les aules, tant a primària com a secundària!

Llegiu-ne més...


Dibuixant el gènere

Projecte divulgatiu basat en el llibre Dibuixant el gènere. Vídeos, dinàmiques i guia didàctica adreçada a 1er i 2on d'ESO.

Llegiu-ne més...


 

Projectes col·laboratius en xarxa

Us informem d'alguns projectes col·laboratius en xarxa que ja han obert les inscripcions per l'edició del curs 2017-2018. Propostes adreçades a diferents nivells educatius.

Llegiu-ne més...


     

 exposicions

Els Masó: artistes i col·leccionistes

la Fundació Rafael Masó presenta una selecció de les obres que els Masó van anar adquirint a finals del segle XIX i principis del XX: art català de l’època del Modernisme i el Noucentisme.

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing