El proper...

Blogs
o
una bona eina per potenciar el treball col·laboratiu

Es presentarà què és i com fer un blog per treballar a l’aula o al centre. Es mostraran alguns exemples de blogs fent especial èmfasi en el vessant educatiu d’aquest entorn.
Lògicament només serà un tast dels blogs i per aprofundir-hi tècnicament i pedagògica caldrà realitzar una activitat de formació posterior.
Adreçat al professorat de qualsevol nivell educatiu que té un domini bàsic de les eines informàtiques i en vol conèixer les aplicacions didàctiques.
 
29 de gener de 2018 Inscripció: del 22 al 25 de gener de 2018

Què?

Els TICTAC tallers són sessions monogràfiques, en el marc del Pla de Formació de Zona del Gironès, que oferirà el CRP del Gironès al professorat en general (infantil, primària i secundària) de dues hores de durada sobre temes interessants i d’actualitat relacionats amb les TIC (programari i maquinari) i les TAC (aplicacions didàctiques de les noves tecnologies).

Quins?

Aquí pots veure més informació dels tallers que oferirem  aquest curs 2017/2018.
   Començaran  el segon trimestre. 

Calendari

Robòtica a l'escola 15/01/2018
Blogs 29/01/2018
Drive de Google 12/02/2018
Formularis Google 26/02/2018
Edició  d'imatges online 12/03/2018
Edició de vídeo 26/03/2018

Com?

  • Els tallers són només un petit tast, una presentació, d’un recurs concret i per tant en cap cas s’aprofundirà sobre el tema: es presentaran els recursos i es farà èmfasi en la seva utilitat pedagògica. El professorat que, en veure’n la utilitat didàctica, vulgui treballar més a fons el tema haurà de realitzar alguna altra activitat de formació.
  • Cada taller serà independent de la resta i per tant el professorat es pot inscriure a aquell o aquells que més l’interessin.
  • Hi haurà un procés d’inscripció, i posterior assignació, d’acord amb el nombre de places disponibles. Aquest procés s’iniciarà aproximadament 8 dies abans de la data de realització del taller i es farà telemàticament com la resta de cursos de formació.
  • Subscripció: el professorat que vulgui rebre un correu personalitzat sobre l’obertura del procés d’inscripció per a cada taller, pot omplir el formulari del costat per a sol·licitar-ho.

Quan?

Tindran lloc els dilluns de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda.

On?

Al Servei Educatiu del Gironès: Sol, 15. 17004 Girona. Tel. 972 41 35 69

Per a qui?

S’hi pot inscriure qualsevol professor, d’infantil, primària i secundària.

Certificat?

Donat que són sessions de només dues hores de durada no hi haurà certificat de formació. Els professors que vulguin aprofundir en alguns d’aquests temes poden cursar posteriorment alguns dels cursos telemàtics o presencials que s’ofereixen en el Pla de Formació.

Materials?

Es procurarà que per a cada sessió hi hagi un material, teòric i pràctic.