Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Desembre 2016

 

                                                    

 llibres

Decora tu Navidad

Navarro, Àngels
Edelvives; 2016
Recull de 35 propostes per fer manualitats senzilles relacionades amb les festes de Nadal. Inclou treballs amb paper, cartró, retalls de roba, presentació de regals, decoració de postres, felicitacions...

Llegiu-ne més...


 

La Navidad de Johanna

Basford, Johanna
Ediciones Urano; 2016
Llibre de làmines per pintar. Recull d'imatges en blanc i negre per facilitar tasques creatives, d'atenció i de relaxació. Els motius dels dibuixos són figures nadalenques: flocs de neu, trineus, avets i regals.

Llegiu-ne més...


Fem el pessebre

Santana, Eva
Eumo; 2014
Llibre infantil que relata el procés que segueixen una nena i la seva àvia per fer el pessebre tradicional. Anomena els elements casolans que utilitza, la molsa, les serradures, la farina...  i també les diferents figures que hi posa.

Llegiu-ne més...


 

Dominar les taules de multiplicar. Aprendre les taules...

Gabarró, Daniel
Boira; 2013
Mètode senzill i eficaç que redueix el temps i l'esforç per aprendre les taules de multiplicar. La metodologia es basa en una branca de la psicologia (la PNL) i en la propietat commutativa de la multiplicació.

Llegiu-ne més...


Manual práctico de TDAH

Miranda, Ana; [coordinació]
Síntesis; 2011
Ofereix una visió pràctica i actualitzada del Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat. Es presenten els coneixements més importants referits a la descripció clínica, es descriuen els procediments d'avaluació i s'analitzen les tècniques i programes psicosocials de tractament que han obtingut més suport...

Llegiu-ne més...


 

Educació en valors i emocions. De la teoria a la pràctica

Donald, Eric
Rosa Sensat; 2016
Es presenten quaranta-sis activitats i dinàmiques per treballar emocions i valors amb infants, adolescents i joves i s'hi inclouen els fonaments pedagògics que les justifiquen. Poden ser dutes a terme en contextos tant d'educació formal com no formal. El programa és de caràcter flexible.

Llegiu-ne més...


     

 dvd

Pesadilla antes de Navidad

dibuix; titelles; cinema; Nadal; Halloween; primària, eso
73 minuts
Viatge fantàstic d'imatges i sons en la qual el Rei de les Carabasses d'Halloween desitja suplantar Santa Claus, per a crear una versió renovada del Nadal, en la qual les bromes pesades substitueixin els tradicionals regals. Els personatges són titelles molt ben dissenyats i moguts.

Llegiu-ne més...


 

Zootrópolis

solidaritat; igualtat d'oportunitats; prejudici; estereotip; racisme; sistema de valors; tolerància; primària
1 hora 44 minuts
Comèdia d’aventures ambientada en una societat urbana d'animals mamífers en la que conviuen harmònicament totes les espècies. És, sobretot, un al·legat contra la discriminació per motius de raça, sexe o condició social.

Llegiu-ne més...


 

Difret

drets; violència; discriminació social; violència domèstica; drets humans; Àfrica; secundària
1 hora 35 minuts
Drama que exposa i denuncia la situació de la dona i de la infància a Etiòpia. Basada en fets reals, mostra la relació entre l'advocada Meaza Ashenafi (creadora d'una associació per a l'assistència legal de dones i els seus drets) i una nena de 14 anys que va ser raptada i violada, i que va aconseguir escapar matant a un dels seus captors...

Llegiu-ne més...


 
 

Adam

integració social; comunicació; desenvolupament emocional; processos de socialització; secundària
1 hora 30 minuts
Comèdia romàntica que permet apropar-se al tema de la diversitat a partir de la relació emocional entre un noi i una noia. Un d'ells, amb síndrome d'Asperger, passa per situacions sorprenents en el procés d'obertura al món i com a parella, afronten les complicacions que comporten els errors de comunicació. Pel·lícula optimista i amb tocs d'humor.

Llegiu-ne més...


 
     
     

jocs

Ikonikus

Palau, Manu
Brain Picnic; 2015
Per jugar amb les emocions. L'objectiu és guanyar el major nombre de cartes possibles escollint bé quina carta s'ajusta a l'emoció que provoca una situació determinada. A cada ronda hi ha un jutge que formula una pregunta als seus companys per esbrinar com es sentirien en alguna circumstància imaginària. Què se sent quan et deixes l'esmorzar a casa? Què se sent quan es va al dentista? ...

 


  
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing