Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Gener 2017

 
 

 llibres

Les altes capacitats a l'escola inclusiva. Màgic Mundis

Dauder, Maria S.
Horsori; 2016
Recull de contes per treballar a l'aula inclusiva amb nens d'altes capacitats. Pensat per educació infantil i primer cicle de primària. Tracta conceptes de geometria i continguts de geografia (capitals del món).  Cada història va acompanyada d’una proposta didàctica relacionada amb el contingut i la temàtica del conte.

Llegiu-ne més...


 

Les altes capacitats a l'escola inclusiva. Dan i Nica

Dauder, Maria S.
Horsori; 2016
Recull de contes, adreçats a alumnes de cicle inicial i mitjà, sobre història, art, literatura, personatges cèlebres, ciència, animals, festes i tradicions. Cada història va acompanyada d’una proposta didàctica en català i anglès relacionada amb el contingut i la temàtica del conte.

Llegiu-ne més...


10 ideas clave. Educación emocional

Bisquerra, Rafael
Graó; 2016
Què és l'educació emocional, com practicar-la, on i quan, quines habilitats convenen a cada cicle educatiu. Aquest llibre ofereix reflexions, propostes i recursos didàctics concrets per als docents amb una estructura clara que ajuda a la comprensió de cada una de les idees que es proposen.

Llegiu-ne més...


 

Els secrets de parlar en públic

Casas, Mariona ; Castellà, Josep M.; Vilà, Montserrat
Eumo; 2016
Es mostren els secrets de l'oratòria des d'una perspectiva catalana i mediterrània, i ens proposen estratègies i eines a l'abast de tothom. S'ofereixen recomanacions per transmetre seguretat i comunicar amb emoció, aprendre a explicar i argumentar amb eficàcia en diferents entorns: presentacions, discursos, reunions, mitjans de comunicació...

Llegiu-ne més...


Competències a punt!

Barberà, Remei
Casals; 2013
Proves de Llengua Catalana i literatura basades en els models d'avaluació diagnòstica i els paràmetres de Pisa. Quatre llibrets adreçats a cada un dels nivells d'ESO. Proposen 9 proves de lectura que inclouen activitats de coneixements i destreses de llengua. Avalua diferents tipologies textuals. Conté solucionari i model d'informe.

Llegiu-ne més...


 

Competències que sumen

Zapatero, Elena; García, Fernando; Barrado, Francisco; Vera, Manuel; Márquez, Juana; García, Begoña
Casals; 2013
Proves de matemàtiques basades en els models d'avaluació diagnòstica i els paràmetres de Pisa. Quatre llibrets adreçats a cada un dels nivells d'ESO. Cada llibret proposa 14 proves seguint la programació del curs: 3 proves de numeració i càlcul, tres proves d'àlgebra, tres proves... etc. Conté solucionari i model d'informe.

Llegiu-ne més...


     

 dvd

La Isla de Giovanni

segona guerra mundial; educació per a la pau; refugiat; drets humans; Japó; drets del nen; història contemporània; primària; eso
1 hora 42 minuts (+) Guia didàctica
Història, basada en fets reals, d’una comunitat en una petita illa del Japó que n’acaba essent expulsada per l’exèrcit invasor soviètic al final de la Segona Guerra Mundial. Mostra les aventures i desventures de la familia protagonista, des de la perspectiva de dos nens germans. En conjunt, el relat fomenta l’empatia i solidaritat de l’alumnat envers la situació que viuen els infants en un context de guerra i quan són desplaçats i refugiats.

Llegiu-ne més...


 

Todos los niños invisibles

drets del nen; prejudici; psicologia; emocions; família; sociologia; religió; drets humans; infància; discriminació; secundària
116 minuts (+) Guia didàctica
Set curtmetratges de 7 realitzadors diferents que palesen les històries de lluita i adversitat  de set nens anònims del món. Tanza, un jove de sols dotze anys, lluita per la llibertat. Uros està a punt de sortir d'un reformatori juvenil. Blanca, una adolescent de Brooklin amb pares drogoaddictes. Bilu i João sobreviuen com a 'niños de la calle' de São Paulo...

Llegiu-ne més...


Secretos de guerra

holocaust; guerra mundial; amistat; relacions interpersonals; història contemporània; primària
1 hora 35 minuts (+) Guia didàctica
Emotiva història d’una amistat que es veu alterada per l’auge del nazisme a Holanda. Un d'ells és fill d'un membre de la resistència. L'altre d'un pròsper col·laborador amb els invasors. El contrast frustra el futur d'una relació que acaba de complicar-se quan al col·legi arriba una nena que amaga els seus propis secrets.

Llegiu-ne més...


 

El libro de la selva

família; amistat; socialització; relacions interpersonals; literatura infantil; primària
1 hora 41 minuts
Adaptació de la pel·lícula d'animació de Disney basada en el conte clàssic de Rudyard Kipling. Amb l’ajuda de la tecnologia, es combina acció real amb escenaris fotorealistes i animals generats per ordinador. Narra les aventures de Mowgli, un nen que és criat a la selva per una bandada de llops...

Llegiu-ne més...


     

jocs

Torre de blocs

60 blocs de fusta que permeten el joc clàssic del Jenga. Aquest és un joc d'habilitat física i mental, en què els jugadors han de retirar blocs d'una torre per torns i col·locar-los a la seva part superior fins que aquesta caigui. També es poden utilitzar per fer construccions.

Per a alumnes a partir del cicle inicial


  
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing