Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Gener 2017

 
 

 del CRP

Experiment any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?

Curs adreçat a professorat de secundària amb l'objectiu de reflexionar sobre les promeses i els reptes que el futur ens presenta en els àmbits socials, mediambientals i tecnològics. Inici el 20 d'abril, CaixaForum Girona. Inscripció fins al 16 d'abril.

Llegiu-ne més...


  

DENIP 2017

El 30 de Gener tornem a celebrar el Dia escolar de la No violència i la Pau. Moltes escoles participen en la proposta de Periodistes per la Pau, consulteu la seva pàgina, és molt interessant.

Més recursos...


   

 formació

 

Sigues tu: eines i actius per a la salut

Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Cursos de Dipsalut adreçats a docents de primària i secundària en el marc del programa "Sigues tu". Inscripcions obertes. Primera sessió el dia 28 de gener, consulteu la proposta.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Scratch Challenge

Aquest concurs vol premiar projectes de Scratch dels alumnes de 5è i 6è per tal de reconèixer la tasca al voltant de la programació que estan duent a terme. Inici de les inscripcions el 18 d'abril.

Llegiu-ne més...


 

Premi pissiganya

Adreçat als alumnes de primària, i ara també de secundària, amb l’objectiu de difondre el gust per la creació poètica entre els alumnes dels centres educatius del nostre país. Termini de lliurament d'originals: 21 d’abril.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Les pintures de l'Apocalipsi

Mapping de Taüll. Recurs interactiu per a primària, ESO i batxillerat que permet treballar la iconografia cristiana d'època romànica.

Llegiu-ne més...


 

Proves cangur

Nova edició de les proves Cangur. Com el curs passat les proves abasten tots els nivells des de 5è de primària a 2n de batxillerat. La inscripció acaba el 17 de gener de 2017.

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing