Iniciativa que anima els professors i alumnes de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius a realitzar un experiment científic i a filmar-lo en vídeo il·lustrant algun principi científic i tecnològic interessant. Es poden lliurar els vídeos fins al 15 de maig.

Llegiu-ne més...

Exposició adreçada a alumnes de primària i de secundària, materials manipulatius i lúdics que ofereixen la possibilitat de col·laboració i discussió entre els visitatnts. La Bisbal d'Empordà, Castell-Palau de la Bisbal, del 12 d'abril al 9 de juny.

Llegiu-ne més...

Des del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona, conjuntament amb altres entitats, ens proposen tractar el tema dels embats que està patint l'Escola Catalana. Una conversa que s'iniciarà amb Jaume Cela i Montse Marquet. Dimarts dia 6 de març a les 6 de la tarda a l’Ateneu de Celrà.

Taller adreçat a professors que volen participar al concurs "Ciencia en acción" que tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre a Viladecans. El taller que us proposem es realitzarà el 7 i 21 de març i el 4 d'abril. Es mostraran exemples de projectes presentats al certamen, així com idees i propostes que promoguin la comunicació científica. Inscripció al taller.

Llegiu-ne més...

Dia 28 d’abril al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix. Es tracta d’una jornada participativa que pretén acostar la tecnologia a petits i grans. La jornada inclou la fira de projectes tecnològics, tallers, conferències i competicions de robòtica. A cada activitat trobareu la inscripció per a equips de primària i secundària.

Llegiu-ne més...