Robot autònom programable amb Scratch, amb sensors i actuadors integrats. És una bona eina per iniciar-se en robòtica i programació. Els estudiants aprenen a programar controlant els diferents sensors d'un robot. Conté, per a cada robot, un mòdul de radiofreqüència (llapis + targeta) i cable USB.

[+] informació

Aquest kit és una eina d'experimentació que utilitza elements LEGO de la vida real per ajudar els nens a entendre com funcionen els engranatges, les palanques, les politges, les rodes i eixos, alhora que obtenen una visió avançada de la ciència i la enginyeria.

Proposta A Proposta B
Proposta C Proposta D

Les Bee-bots són robots especialment dissenyats per a infants. De colors cridaners i fàcils d'utilitzar, admeten un conjunt d'instruccions senzilles (davant, dreta, gir...) per a l'ensenyament de seqüències, resolució de reptes... S'acompanya de graelles de model i de plantilles per realitzar noves activitats. Es disposa de 3 kits de 6 abelles cadascú amb el carregagor inclòs.

[+] informació

WeDo és el concepte de LEGO Education per als més joves. Els nens construeixen models amb sensors simples i un motor que es connecta als seus ordinadors, i programen comportaments per iniciar-se en la robòtica. WeDo permet construir i programar de forma guiada 12 senzills models robòtics. Conté més de 150 elements, incloent un motor, sensors de distància i inclinació i el Hub USB LEGO. Es pot programar de forma senzilla amb el programari educatiu lliure i de descàrrega gratuïta Scratch.

[+] informació

Conjunt de 20 llibres que poden ajudar, mitjançant la lectura, a descobrir el món que ens envolta, com es vivia en altres èpoques, com viuen nens i nenes d'altres llocs del món,  els drets i els deures dels infants...


Nivell: 
Cicle Mitjà

[+] Informació