Taller adreçat a professors que volen participar al concurs "Ciencia en acción" que tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre a Viladecans. El taller que us proposem es realitzarà el 7 i 21 de març i el 4 d'abril. Es mostraran exemples de projectes presentats al certamen, així com idees i propostes que promoguin la comunicació científica. Inscripció al taller.

Llegiu-ne més...

Dia 28 d’abril al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix. Es tracta d’una jornada participativa que pretén acostar la tecnologia a petits i grans. La jornada inclou la fira de projectes tecnològics, tallers, conferències i competicions de robòtica. A cada activitat trobareu la inscripció per a equips de primària i secundària.

Llegiu-ne més...

CaixaForum Girona, A partir del 15 febrer. Aquesta exposició ofereix una anàlisi de l'aparició i el triomf dels gèneres pictòrics en l'art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII amb obres procedents del Museu de Ginebra.

Llegiu-ne més...

Propostes participatives de foment de la lectura. Quin munt de llibres, Booktubers! i Moments literaris. Inscriu-t'hi fins el 23 de març.

Llegiu-ne més...

Guió per desenvolupar diferents projectes als centres educatius. Es presenten exemples amb objectius, actuacions i indicadors.

Llegiu-ne més...