CaixaForum Girona, A partir del 15 febrer. Aquesta exposició ofereix una anàlisi de l'aparició i el triomf dels gèneres pictòrics en l'art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII amb obres procedents del Museu de Ginebra. Visites adreçades als escolars de centres docents.

Llegiu-ne més...

Projecte de les professores Anna Serra, Anna Maria Martín i Merche Ginés de l’Institut de Montilivi premiat  en la 15a convocatòria de la Beca Josep Pallach. Propostes de treball per a tots els nivells educatius.

Llegiu-ne més...

2n cicle d'orientació formativa de Girona. Conferències i activitats adreçades a joves que volen escollir un itinerari formatiu i professional, a famílies i a professionals del sector educatiu. Organitza l'Estació Espai Jove, a partir del 16 d'abril.

Llegiu-ne més...

Aquesta edició contempla les modalitats de poesia, prosa i conte audiovisual il·lustrat. Consulteu les bases. Cal fer arribar els vostres treballs al formulari de recepció de treballs abans del 25 d'abril.

 

Concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves, que té per objectiu, apropar-los al patrimoni cultural i monumental, inscripcions obertes fins a l'1 de maig.

Llegiu-ne més...