Caixa de geometriaRecull de materials manipulatius pensat per afavorir l'ensenyament de la geometria a primària. Hi ha una guia didàctica que explica la utilització i té com a objectiu facilitar al mestre un ventall de recursos per tal de poder desenvolupar el currículum d'aquest bloc de la matemàtica.
Nivell: Primària
[+] Informació

 

El pacte del foc

Recurs integral que treballa l’autoestima i la diversitat social. Permet dissenyar propostes de treball globalitzades, estimulant capacitats de diferents àrees, desenvolupant l’autonomia i connectant amb els interessos i particularitats dels infants.
És un material versàtil: permet a mestres i professionals de l’etapa infantil plantejar un gran nombre i varietat d’activitats a l’aula.
Nivell: Educació Infantil 
[+] Informació

 

25 arguments per la pauExposició de 25 il·lustracions d'historietistes, humoristes gràfics i il·lustradors, relacionades cada una amb un argument per a la pau. E cadascuna de les làmines hi ha l'argument i una reflexió que el completa. S'inclou una petita ressenya biogràfica sobre els autors dels dibuixos i la seva opinió escrita sobre el tema. Els 25 arguments són els mateixos que figuren en el llibre "Cap a una cultura de la pau, 25 arguments", editat també per "Fundació per la pau". Permet un treball globalitzat relacionat amb diferents àrees, plàstica, ciutadania, llengües, socials...
Nivell: Secundària
[+] Informació

 

Conjunt de 36 llibres de contes, llegendes, endevinalles, poesia, refranys.. per passar una bona estona llegint..

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Selecció de 22 llibres de coneixements de ciències naturals i ciències aplicades, adreçats a alumnes de cicle mitjà i superior de primària.

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Conjunt de 20 llibres per informar, conèixer, acostar i gaudir del món de l'Art: Tot sobre l'art; Idees per fer d'artista; Per gaudir llegint; Pintors i les seves obres; Un tomb pels museus.

Nivell: Primària

[+] Informació