posa-t-un-conte-la-magia-del-bosc-3

Permet treballar la valoració de les qualitats personals i l'autoestima, el reconeixement de les emocions i els sentiments que acompanyen els nostres actes. Proposa exercicis per millorar la concentració i aprendre a relaxar-se i tècniques d'interiorització.
Nivell: Cicle Mitjà i Superior de Primària
[+] Informació

 

Llibres i emocions

Recull d'àlbums il·lustrats que permeten a l'alumnat llegir alguns contes relacionats amb diferents emocions. Els llibres adreçats al professorat faciliten seleccionar jocs i dinàmiques d'aula per a treballar aspectes emocionals concrets que interessi destacar dins el grup. Està feta amb els objectius d'oferir als alumnes referents que els ajudin a entendre les seves emocions a partir de la lectura de contes amb personatges que viuen experiències vitals, crear un ambient facilitador perquè es puguin expressar, compartir i comprendre diferents emocions i possibilitar el treball d'una emoció determinada en el marc del treball en grup.
Nivell: Cicle Mitjà de Primària

[+] Informació

 

12 x ballar

Conjunt de materials diversos: mocadors, faixes, bastons, cintes, esquellerincs, castanyoles... propis de moltes danses tradicionals catalanes.
La maleta també conté informació sobre l’origen, l’enllaç al vídeo, la coreografia i la música de 12 danses que utilitzen aquests objectes. Les danses: Aliquè; Ball de cintes de les Preses; Ball de faixes; Ball de Pastorets; El ball de cascavells; El ball de mocadors; El tió fresco; El virolet; Els Nans Vells; La cercavila; L'hereu Riera; L’indiot
Nivell: Primària

[+] Informació

 

Maleta "Projecte Sistema Solar"

Maleta amb material divers que ofereix la possibilitat de fer un treball globalitzat a partir del nucli temàtic del sistema solar. Proposa activitats per a treballar dues setmanes però es pot adaptar fàcilment a diferents situacions. El material es presenta en català i en anglès de manera que es pot utilitzar en programes d’introducció de la llengua anglesa com a llengua vehicular d’aprenentatge. Conté el dossier amb les propostes de treball per al professorat, els experiments proposats i les fitxes de treball i d’avaluació de l'alumnat, lots, brúixoles, un globus terraqui, llibres de consulta i targetes de vocabulari.
Nivell: Cicle Inicial i cicle Mitjà de Primària

[+] Informació

 

El pacte del foc

Recurs integral que treballa l’autoestima i la diversitat social. Permet dissenyar propostes de treball globalitzades, estimulant capacitats de diferents àrees, desenvolupant l’autonomia i connectant amb els interessos i particularitats dels infants.
És un material versàtil: permet a mestres i professionals de l’etapa infantil plantejar un gran nombre i varietat d’activitats a l’aula.
Nivell: Educació Infantil 
[+] Informació

 

Les Bee-bots són robots especialment dissenyats per a infants. De colors cridaners i fàcils d'utilitzar, admeten un conjunt d'instruccions senzilles (davant, dreta, gir...) per a l'ensenyament de seqüències, resolució de reptes... S'acompanya de graelles de model i de plantilles per realitzar noves activitats. Es disposa de 3 kits de 6 abelles cadascú amb el carregagor inclòs.

[+] informació