50 per als petitsMaleta amb 50 llibres seleccionats de tots els gèneres i tipologia (coneixements, contes i cròniques). Els llibres estan classificats per edats i dels més destacables hi ha la fitxa bibliogràfica, el resum de l'argument i uns suggeriments didàctics.
Nivell: Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària
[+] Informació

 

Maleta "Projecte Sistema Solar"

Maleta amb material divers que ofereix la possibilitat de fer un treball globalitzat a partir del nucli temàtic del sistema solar. Proposa activitats per a treballar dues setmanes però es pot adaptar fàcilment a diferents situacions. El material es presenta en català i en anglès de manera que es pot utilitzar en programes d’introducció de la llengua anglesa com a llengua vehicular d’aprenentatge. Conté el dossier amb les propostes de treball per al professorat, els experiments proposats i les fitxes de treball i d’avaluació de l'alumnat, lots, brúixoles, un globus terraqui, llibres de consulta i targetes de vocabulari.
Nivell: Cicle Inicial i cicle Mitjà de Primària

[+] Informació

 

Conjunt de 20 llibres que poden ajudar, mitjançant la lectura, a descobrir el món que ens envolta, com es vivia en altres èpoques, com viuen nens i nenes d'altres llocs del món,  els drets i els deures dels infants...


Nivell: 
Cicle Mitjà

[+] Informació

 

Conté un conjunt d’elements i propostes que permeten tractar continguts bàsics relacionats amb la vista i la visió. Està pensada per alumnes de primària i l’ESO i es pot adaptar fàcilment a diferents situacions. Contingut: 3 maquetes de l’ull; 10 ulleres estereoscòpiques; 3 ulleres de simulació de visió borrosa; 3 ulleres de simulació de visió central; 3 ulleres de simulació de visió perifèrica; 3 ulleres de simulació de visió amb escotomes; 2 pòsters; 2 làmines 3D; 10 alfabets Braille; 1 conte en Braille; bibliografia; 2 DVD i 4 CD.

Nivell: Cicles mitjà i superior de primària; 1r cicle d'ESO

[+] Informació

 

WeDo és el concepte de LEGO Education per als més joves. Els nens construeixen models amb sensors simples i un motor que es connecta als seus ordinadors, i programen comportaments per iniciar-se en la robòtica. WeDo permet construir i programar de forma guiada 12 senzills models robòtics. Conté més de 150 elements, incloent un motor, sensors de distància i inclinació i el Hub USB LEGO. Es pot programar de forma senzilla amb el programari educatiu lliure i de descàrrega gratuïta Scratch.

[+] informació

Projet lecteur

Maleta de lona que conté 12 contes amb CD, un dvd amb el document: Avant, pendant et après la lecture i fitxes d'explotació i el quadern "Journal d'abord". Els autors i els títols dels llibres de lectura són: "L’arc-en-ciel" (2008), Dominique Renaud  "Chiens et chats" (2006), Claire Miquel "Un étrange voisin" (2008), Dominique Renaud "Folie d’ours" 2006, Dominique Renaud "Marée noire" 2008, Jules Verne "L’île mystérieuse" 2010, Thierry Gallier "La lettre de Cordoue" 2006, Montesquieu "Lettres persanes" (2010), Guy de Maupassant "L’épave. Le voyage du Horla" (2010), Jouls Verne "Vingt mille lieues sous les mers" (2008), Molière "Le Tartuffe" (2008), Alexandre Dumas "Le Comte de Monte-Cristo" (2008)
Nivell: Secundària