Menú novetats

Shakespeare, William; Kelly, Alison; [il·lustracions] Mason,Conrad; [adapt.]
Usborne
Adaptació de l'obra de William Shakespeare. Narra un episodi de la història d'Escòcia. Tracta sobre l'ambició d'un noble escocès, que el porta a cometre un regicidi, i les seves conseqüències. El llibre va acompanyat d'un CD amb l'àudio de l'obra.

Llegiu-ne més...

Shakespeare, William; Costa, Jana; [il·lustracions] Claybourne, Anna; [adapt.]
Usborne
Adaptació de l'obra de William Shakespeare. Narra la tràgica història d'uns enamorats en la Verona medieval. El motiu de les seves dificultats ve marcat per les fortes desavinences entre les seves respectives famílies. El llibre va acompanyat d'un CD amb l'àudio de l'obra.

Llegiu-ne més...

Shakespeare, William; Sims, Lesley; [adapt]; Riglietti, Serena; [il·lustracions]
Usborne
Adaptació de la comèdia de William Shakespeare "Somni d'una nit d'estiu". Narra els embolics entre dues parelles d'enamorats, els actors d'una companyia de teatre i els deus que habiten en un bosc màgic. Conté un CD.

Llegiu-ne més...

Shakespeare, William; Unzer, Christa; [il·lustracions] Stowell, Louie; [adapt.]
Usborne
Narra la història del Príncep Hamlet quan vol venjar la mort del seu pare. La revenja comporta una entrada al món de la bogeria i els assassinats. El llibre va acompanyat d'un CD amb l'àudio de l'obra.

Llegiu-ne més...

Valverde, Àngel; [música i arranjaments]; Casas, Lola; [text]; Linhart; [dibuixos]
Publicacions de l'Abadia de Montserrat; 2003
Disc compacte que recull dotze cançons sobre les quatre estacions de l'any. Als dotze primers registres hi ha les cançons cantades i als dotze següents només la música. Són les següents: "Sons d'aigua", "Mirar el cel", "Canvi d'horari", "Groc d'estiu"...

Llegiu-ne més...