Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Gener 2019

 
 

 del CRP

Xerrada: Economitza't!

La xerrada/taller a càrrec de Maite Casas, es farà definitivament el proper dijous 7 de febrer a les 17:30h, a causa de la desconvocatòria de la vaga general. Encara hi sou a temps de fer la inscripció!


 

30 de gener: Dia de la Pau

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau és el 30 de gener, data en que es commemora l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi i es recorda la seva tasca en favor de la No-violència i la Pau.

Materials mediateca...


 formació i conferències

II Trobada Gsuite Catalunya

El proper dissabte 9 de febrer hi haurà la segona trobada de centres i docents que utilitzen G Suite per transformar l'educació a Catalunya a l’Escola Pia de Sarrià-Calassanç (Barcelona).

 Llegiu-ne més...


 

L’Educació avança en clau 360

Jornada anual d'Aliança Educació 360 per compartir experiències, debatre reptes, conèixer referents internacionals i imaginar futurs possibles. Aquest any presenten la "Crida Centres Educatius 360".

 Llegiu-ne més...


La Tria

Dijous 31 de gener, a les 18h. Taller organitzat per CaixaForum Girona que proposa un seguit de dinàmiques individuals i de grup per dotar el professorat d'eines per acompanyar l'alumnat en la presa de decisions.

Llegiu-ne més...


 

Filosofia ara: Sòcrates mereixia morir?

Aquest dijous 24 de gener a les 18h, a la Biblioteca Rahola, 'Filosofia Ara' proposa la xerrada per alumnes de batxillerat 'Sòcrates mereixia morir? La proposta política de Plató' a càrrec del Prof. Ramon Alcoberro. 

Més informació...


Les fronteres de la química

Cicle organitzat per CaixaForum Girona  en el marc dels 150 anys de la Taula Periòdica, que proporciona exemples del paper dels elements químics davant dels reptes de la ciència del Segle XXI.

Llegiu-ne més...


 

Física recreativa: un recurs didàctic

Conferència de Rafel García Molina sobre la didàctica de la física. Dilluns dia 21 de gener a la sala d'actes de l'edifici Politècnica 1 P-1, a les 5h de la tarda. Feu la inscripció aquí.

Més informació


Cicle de conferències 'La pedra de Girona'

Cicle de conferències de gener a maig sobre 'la pedra de Girona', protagonista de les construccions de la Girona antiga. Geologia, arquitectura, història, literatura, seran alguns dels temes principals de les xerrades.

Llegiu-ne més...


 

Poesia per a infants

Dijous 24 de gener a les 17.45h, a la Biblioteca Carles Rahola, xerrada a càrrec de Felipe Munita sobre la incorporació de la poesia a l'escola. Organitzen els Seminaris de biblioteques del Gironès i Salt.

Llegiu-ne més...


Càpsules d'aprenentatge cooperatiu a l'Educació Física

Inscripcions obertes a les Jornades sobre l’aprenentatge cooperatiu en l’àmbit de l’Educació Física, organitzades per l'ICE de la UdG, l'ICE de la UAB i el grup de treball d'Educació Física Cooperativa en Acció del Servei Educatiu del Gironès.

Llegiu-ne més...


 convocatòries

“In your element”

Amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics 2019, la Secció de Joves (EYCN) de la Societat Europea de Química (EuChemS) convoca un concurs de vídeos  amb el lema «In your element».

Llegiu-ne més...


 

Physicat

Segona edició. Del 25 de març al 2 d'abril tindrà lloc el concurs de resolució de problemes de Física en equip que s'adreça al professorat de Física i Química i alumnat de 4t d'ESO. Inscripcions fins al 8 de març.

Llegiu-ne més...


Premis Treballs de Recerca de Química

La Societat Catalana de Química convoca la tretzena edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat. Consulta les bases de la convocatòria i gestiona la inscripció des d'aquest enllaç.

Llegiu-ne més...


  

 propostes didàctiques

Jornades de Medi Natural de Girona

Convocatòria fins el 8 de febrer per enviar propostes de ponències sobre Treballs de recerca de l'àmbit del medi natural, a la novena edició de les jornades que tindran lloc el 23 i 24 de març. Feu la inscripció aquí.

Llegiu-ne més...


 

Maletes pedagògiques del Museu Marítim

Fins el 12 d'abril tenim en servei de préstec les maletes pedagògiques del Museu Marítim de Barcelona: Comerciants i Navegants, Els Habitants del Mar i Els Pirates. Ja les podeu reservar!

Llegiu-ne més...


 exposicions

Exposició "Girona, ciutat educadora"

Exposició sobre els 28 anys del model de ciutat educadora a Girona, que proposa l'educació com a eix transversal de totes les polítiques locals. Fins el 31 de gener al Centre Cívic Onyar.

Llegiu-ne més...


 

Cromos, pel·lícules i estrelles

Fins el 27 de gener al Museu del Cinema, exposició de la col·lecció de cromos de cinema d'Albert Rossich i els sistemes per a fer promoció de les pel·lícules i de les estrelles que les protagonitzen.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing