Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

Octubre 2018

 
 

 del CRP

Programació General Anual (PGA)

Ja teniu l'enllaç obert per començar a entrar les dades sobre els objectius i estratègies que us plantegeu assolir el curs 18-19 i que figuraran a la vostra Programació General Anual.

Llegiu-ne més...


  

 formació: Queden places a les següents activitats...

Iniciació a l'Arduino

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de secundària amb codi: 5052141505, certificació de 24 hores. Les sessions es fan a l'INS Vilablareix. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


 

Trastorn de l'Espectre Autista a Primària

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de primària amb codi: 5051561505, certificació de 15 hores. Les sessions es fan al Crp del Gironès. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


Trastorn de l'Espectre Autista a Infantil

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat d'infantil amb codi: 5051531505, certificació de 15 hores. Les sessions es fan al Crp del Gironès. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


 

Ciències a Infantil i Cicle Inicial

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de primària  amb codi: 5052041505, certificació de 15 hores. Les sessions es fan al Crp del Gironès. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


Recursos de ciències al CRP

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de secundària amb codi: 5051301505, certificació de 15 hores. Les sessions es fan al CRP del Gironès. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


 

Coeducar a l'aula

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de primària  amb codi: 5051051505, certificació de 15 hores. Les sessions es fan al Crp del Gironès. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


Objectiu: El Call

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de secundària amb codi: 5051491505, certificació de 8 hores. Sessions al Museu d'Història dels Jueus. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


 

Explotació didàctica de curtmetratges educatius

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de primària i secundària amb codi: 5051081505, certificació de 30 hores. Sessions al Crp del Gironès. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


Robòtica educativa amb sumo

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de secundària amb codi: 5051011505, certificació de 25 hores. Les sessions es fan al Tecnoateneu de Vilablareix. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


Coordinació de biblioteques escolars del Gironès

Activitat del Pla de Formació de Zona adreçada a professorat de primària amb codi: 5051471505, certificació de 25 hores. Les sessions es fan al Crp del Gironès. Inscripcions obertes fins al 8 d'octubre.

Inscripció


 convocatòries - premis

(RE)Imagina’t: creacions audiovisuals no sexistes

Concurs de peces audiovisuals que incentiva la implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere. Inscripcions fins al  9 de novembre.

Llegiu-ne més...


 

XV Certamen Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Inscripcions obertes. El certamen està organitzat en cinc categories que comprenen des de 3r de primària fins a 4t d’ESO. Consulteu les bases.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Science needs you!

3a jornada de divulgació científica a Figueres. Dissabte 20 i diumenge 21 d'octubre dedicada al mar i les ciències del mar. Inscripció gratuïta.

Llegiu-ne més...


 

Actua! Camina cap a la salut

Al portal educatiu d'accès obert  Ambientech trobareu material per fomentar els valors d'una vida sana combinant-los amb l'estudi de la biologia humana. Adreçada a secundària.

Llegiu-ne més...


Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Preinscripció del 1 d’octubre al 9 de novembre. Competició en la qual diversos equips d’estudiants de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat.

Llegiu-ne més...


 

2a Setmana Bio a l’escola

Del 22 al 28 d'octubre, iniciativa que permet programar al llarg de la setmana lectiva escolar, tot un seguit d’activitats destinades a treballar la producció alimentària ecològica entre la comunitat educativa.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing