Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Novembre 2018

 
 

 del CRP

La importància de la divulgació a les aules de secundària, tècniques i estratègies

Dia 15 de novembre a 2/4 de 5 de la tarda al CRP del Gironès. Xerrada oberta amb l'objectiu de destacar la importància de la divulgació científica. A càrrec de l'Associació Quadrívium i organitzada pel Seminari de Física en Context. 

Llegiu-ne més...


     

 formació

Tardes de ciències: Motxilla bioclimàtica i Nanokit

El 28 de novembre  a les 5 de la tarda al CRP del Gironès presentarem el programa La motxilla bioclimàtica i el Nanokit. Adreçada al professorat de ciències i tecnologia de secundària. Inscripció

Motxilla bioclimàtica     Nanokit  


 

5a Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Projectes Educatius

Espai de coneixement, intercanvi i creació conjunta d'experiències i projectes educatius a Girona. El 30 de novembre a la Mercè i l'1 de desembre a l'escola Montfalgars. 

Llegiu-ne més...


Taller participatiu. El llenguatge de la dansa

Dilluns 19 de novembre a les 17:45 de la tarda. Adreçat a especialistes de música i persones interessades en general. A càrrec de Laida Tanco. Nivell: Ed. infantil i primària. Lloc: Escola Annexa - Joan Puigbert, Girona.

Llegiu-ne més...


 

Taller obert. Recursos d'expressió corporal amb la música

Dilluns 12 de novembre a les 6 de la tarda. Adreçat a especialistes d'educació física i persones interessades en general. A càrrec de Laida Tanco. Nivell: Ed. infantil i primària. Lloc: Escola Mas Masó, Salt.

Llegiu-ne més...


Moviment de Renovació Pedagògica: Actes d'inici de curs

Els propers 13 i 15 de novembre a les 6 de la tarda, a Girona i a Palafrugell respectivament, presentació del llibre L'Educació és política? de Jaume Carbonell i col·loqui al voltant de les qüestions plantejades.

Llegiu-ne més...


Xerrada Open STEAM-Jocs de taula i ciència.

Més enllà dels jocs anomenats didàctics, hi ha una gran quantitat de jocs de taula de temàtica científica poc coneguts. Dia 13 de novembre a les 6 de la tarda al CaixaForum Girona. Inscripció

Llegiu-ne més...


 convocatòries - premis

 

Proves cangur

Nova edició de les proves Cangur. Les proves abasten tots els nivells des de 5è de primària a 2n de batxillerat. Inscripció oberta del 15 de novembre al 18 de gener. La prova es durà a terme el 21 de març de 2019.

Llegiu-ne més...


Beca Josep Pallach

Projectes d'innovació educativa, 16a convocatòria. Beca que promou les propostes educatives relacionades amb la ciutat de Girona. Sol·licituds fins al 31 de gener de 2019.

Llegiu-ne més...


 

Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català

Adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària. Hi poden participar totes les propostes de jocs que desenvolupin l'aspecte lúdic i creatiu de la llengua catalana. Inscripcions fins al 16 de novembre.

Llegiu-ne més...


Robocat 2019: Campionat de Robòtica de Catalunya

Dissabte 4 de maig, fase prèvia a Girona. Dissabte 11 de maig, Gran Final de RoboCAT a l’Escola Els Estanys de Platja d'Aro. Enguany, la competició s'inspira en les Revoltes dels Remences. Inscripcions obertes.

Llegiu-ne més...


   

 propostes didàctiques

Actua! Camina cap a la salut

Al portal educatiu d'accès obert  Ambientech trobareu material per fomentar els valors d'una vida sana combinant-los amb l'estudi de la biologia humana. Adreçada a secundària.

Llegiu-ne més...


 

mSchools

Propostes didàctiques que incorporen la competència digital, App Education, Scratch Challenge i Mobile History Map... Consulteu les dates d'inici.

Llegiu-ne més...


 

 exposicions

Experiències matemàtiques

Casa de Cultura, del 27 de novembre al 29 de gener. Mostra interactiva amb material manipulable i lúdic amb diferents nivells de dificultat, pensat per oferir ocasions de col·laboració i discussió entre els visitants.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing