Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Febrer 2018

 

 del CRP

Atenció: dia 9 de febrer

El proper divendres dia 09 de febrer el CRP del Gironès estarà tancat per dia de lliure disposició.

 


 

Ciència entre tots

Fira de divulgació científica on participen grups d'alumnes i divulgadors. La cinquena edició tindrà lloc el dissabte 21 d'abril de 10 a 14h al centre de Girona.

Llegiu-ne més...


     

 formació

Personalització de l'aprenentatge

Seminari Camp base i taller Edulab. Propostes de formació obertes a professionals de l’àmbit educatiu i social. Auditori de la Coma Cros de Salt, 22 i 26 de febrer. Accés lliure i gratuït.

Llegiu-ne més...


 

La tria: Taller d'orientació educativa

El taller que proposa exercicis individuals i dinàmiques de grup per dotar d'eines i recursos al professorat i a les famílies d'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius. Dia 31 de gener al CaixaForum Girona.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Physicat

Segona edició. Del 25 de març al 2 d'abril tindrà lloc el concurs de resolució de problemes de Física en equip que s'adreça al professorat de Física i Química i alumnat de 4t d'ESO. Inscripcions fins al 8 de març.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Young Photonics Congress

Congrés científic on els joves són els protagonistes! És una ocasió per compartir coneixement i experiències. Tindrà lloc el 13 d'abril del 2018 al matí a les instal·lacions de l'ICFO. Es poden presentar treballs fins al 5 de març.

Llegiu-ne més...


 

101 Fotografies

El Centre de Recerca i Difusió de la Imatge ens proposa un recorregut cronològic a partir d'imatges de la ciutat de Girona des del 1842 fins a l'actualitat.

Llegiu-ne més...


Guia per a l'elaboració de projectes

Guió per desenvolupar diferents projectes als centres educatius. Es presenten exemples amb objectius, actuacions i indicadors.

Llegiu-ne més...


 

Excuses...

Propostes participatives de foment de la lectura. Quin munt de llibres, Booktubers! i Moments literaris. Inscriu-t'hi fins el 23 de març.

Llegiu-ne més...


     

 exposicions

Pintura flamenca i holandesa

CaixaForum Girona, A partir del 15 febrer. Aquesta exposició ofereix una anàlisi de l'aparició i el triomf dels gèneres pictòrics en l'art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII amb obres procedents del Museu de Ginebra. Visites adreçades als escolars de centres docents.

Llegiu-ne més...


​   
     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing