Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Abril 2018

 

 del CRP

Recull de recursos per Sant Jordi

Consulteu alguns dels recursos de la nostra mediateca que us poden fer servei per Sant Jordi... Recordeu que també disposem de les Minibiblioteques temàtiques!

Llegiu-ne més...


 

Ciència entre tots

Fira de divulgació científica on participen grups d'alumnes i divulgadors. La cinquena edició tindrà lloc el dissabte 21 d'abril de 10 a 14h al centre de Girona.

Llegiu-ne més...


 formació

Pla de Formació de Zona 2018-2019

Des del dia 5 i fins al 30 d'abril estarà obert el formulari de detecció de necessitats de formació per al proper curs 2018-19, formació de centre i formació de professorat de diferents centres.

Llegiu-ne més...


  

Construïm l'Educació360

Acte de presentació del projecte Educació 360 a les comarques gironines, 10 d'abril a l'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros.

Llegiu-ne més...


 

Neurodidàctica aplicada a les aules

Jornada d'actualització en motiu de la celebració del 40è aniversari del CEE Mare de Déu del Carme. Dissabte 19 de Maig a l'EspaiCaixa de Girona. Cal inscripció.

Llegiu-ne més...


Els fonaments de l'educació del futur

Conversa amb David Bueno i Nemrod Carrasco sobre els elements bàsics de l'educació del s. XXI. Xerrada en el marc del cicle Camins. Dilluns 16 d'abril a les 18h, EspaiCaixa Girona.

Llegiu-ne més...


 

L'Aprenentatge Basat en Jocs Matemàtics

Sessió d’ABJ dins de l'àmbit de les matemàtiques: càlcul, lògica, mesures, probabilitat, raonament lògic, resolució de problemes... Dia 3 de maig de 17:30 a 19:30 al CRP del Gironès. Inscripcions obertes, places limitades.

Inscripció


 convocatòries - premis

Experiència Fotogràfica

Concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves, que té per objectiu, apropar-los al patrimoni cultural i monumental, inscripcions obertes fins a l'1 de maig.

Llegiu-ne més...


 
 

V Jocs Florals Escolars de Catalunya

Aquesta edició contempla les modalitats de poesia, prosa i conte audiovisual il·lustrat. Consulteu les bases. Cal fer arribar els vostres treballs al formulari de recepció de treballs abans del 25 d'abril.

 


 propostes didàctiques

Camins

2n cicle d'orientació formativa de Girona. Conferències i activitats adreçades a joves que volen escollir un itinerari formatiu i professional, a famílies i a professionals del sector educatiu. Organitza l'Estació Espai Jove, a partir del 16 d'abril.

Llegiu-ne més...


 
 

Jornada Gitech 2018

Dia 28 d’abril al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix. Jornada participativa que pretén acostar la tecnologia a petits i grans. Inclou la fira de projectes tecnològics, tallers, conferències i competicions de robòtica. A cada activitat trobareu la inscripció per a equips de primària i secundària.

Llegiu-ne més...


“Girona Aprenc, Girona em diverteix”

Projecte de les professores Anna Serra, Anna Maria Martín i Merche Ginés de l’Institut de Montilivi premiat  en la 15a convocatòria de la Beca Josep Pallach. Propostes de treball per a tots els nivells educatius.

Llegiu-ne més...


  

 exposicions i actes

Música i literatura

Concert dins la programació de les activitats de la Fira del llibre Infantil i Juvenil. Eduard Gener i Dabú Project: Música i literatura. Dijous 5 d'abril, 19h. Aula Magna de la Casa de la Cultura, adreçat al públic en general.

Llegiu-ne més...


 
 

9a Fira del Conte de Medinyà

Ja hi ha data per la 9a Fira del Conte de Medinyà! Reserveu el 19 de maig del 2018!

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing