Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Maig 2018

 


 del CRP

Espai Floral

Dins l'itinerari de patis de l'Exposició de Flors de Girona, l'alumnat de les aules d'acollida de secundària de Girona han preparat una instal·lació al Servei Educatiu del Gironès. Podeu visitar-la del 12 al 20 de maig.

 


 

Guanyadors en la fase comarcal del V Jocs Florals

Felicitem als centres: Marta Mata, Gegant del Rec, El Pla de Salt i el Col·Legi Pompeu Fabra per haver quedat guanyadors en la fase comarcal del V Jocs Florals de Catalunya.

 


     

 formació

La IX Jornada 0-6: Créixer en moviment

trobada d'educadores, educadors i mestres d'educació infantil, professorat i alumnes de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG. Dies 10 i 11 de maig, Centre Cultural La Mercè.

Llegiu-ne més...


 

Oferta formativa ICE Josep Pallach

Consulteu l'oferta formativa d'Educació infantil, primària i secundària. Comencen les propostes de formació d'estiu.

Llegiu-ne més...


Seminari d'educació mediàtica

Espai de reflexió i debat sobre l'Educació Mediàtica a les aules. Escola d'Art la Industrial, Barcelona, del 2 al 5 de juliol.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Premi Participa a l'escola

Adreçat als centres de primària o secundària amb experiències de participació que contribueixin a l’apoderament dels i les alumnes en la gestió i la vida dels centres. Presentació de sol·licituds fins al 31 de Juliol.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Càpsules 365

Recull d'idees que pots desenvolupar amb el suport de les noves tecnologies per començar a dissenyar projectes propis.

Llegiu-ne més...


 
 

Eines i recursos: Geografia

Selecció àmplia i diversa de recursos i eines digitals per resoldre necessitats docents: bases de dades, mapes, jocs, documentals i altres recursos organitzats per temàtiques.

Llegiu-ne més...


 

Segueix el rastre digital

Unitat didàctica per al cicle inicial de primària. Mitjançant un joc de rol, els alumnes, fent de detectius, deduiran quins són els tipus d'informacions personals que no s'han de penjar mai públicament a Internet.

Llegiu-ne més...


​   
     

 exposicions

Girona, Temps de flors

Del 12 al 20 de maig, un any més l’exposició  compta  amb  la  participació  de  persones  aficionades,  floristes,  escoles  i  artistes  de  tots  els  camps. Aprofitem per felicitar a l’autora del disseny del cartell d'aquest any que és l’estudiant de l’Institut Santiago Sobrequés  Montse Serrano.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing