Dinamització

En aquest espai trobareu un recull de propostes per dinamitzar la vostra tasca docent i, per tal de facilitar la relació i l'intercanvi entre els centres del Gironès, anirem publicant periòdicament les experiències i actuacions destacades que ens feu arribar, ompliu la fitxa següent i ens l'envieu per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

  Fitxa d'experiència  

L'aigua font de vida

Aules d'Acollida de Primària

Salt

Les AA de Salt volíem conèixer com ha beneficiat l'aigua al llarg del temps a la nostra població. Per aquesta raó cada centre ha treballat un tema relacionat amb l'aigua i hem fet un itinerari per la nostra vila explicant als nostres companys què hem descobert:

La Torre de la Farga, la Sínia del parc Monar, els còdols, les llúdrigues, Safareig de les dones, les Deveses, Riu Ter i La Coma Cros.

Fitxa de l'experiència    

Speaking for yourself

EOI Girona

Girona

L’Escola Oficial d’Idiomes de Girona (EOI Girona) ha participat en un projecte europeu Erasmus+ KA2 anomenat Speaking for Yourself des del setembre 2014 fins al juliol 2017, treballant amb altres institucions europees amb un objectiu comú: Ajudar els alumnes a millorar l’expressió oral en l’aprenentatge d’una llengua estrangera d'una manera autònoma. És important tenir en compte que l'autonomia ha de ser entrenada a l'aula. En aquest sentit, el professor ha de capacitar els estudiants encoratjant la seva participació en el procés de presa de decisions, i deixant de mica en mica el procés d'aprenentatge a les seves mans.

Fitxa de l'experiència