Dinamització

En aquest espai trobareu un recull de propostes per dinamitzar la vostra tasca docent i, per tal de facilitar la relació i l'intercanvi entre els centres del Gironès, anirem publicant periòdicament les experiències i actuacions destacades que ens feu arribar, ompliu la fitxa següent i ens l'envieu per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

  Fitxa d'experiència  

Manipulació i ús de les Bee Bots tot intentant minimitzar les barreres d’aprenentatge

CEE Palau

Girona

L’experiència es situa a l’escola d’educació especial Palau (Girona), en la qual s'ecolaritzen alumnes amb problemes motrius com a factor comú, amb una diversitat molt gran de nivells d’aprenentatge.
Les abelles robot (bee bots) són un recurs educatiu  molt emergent a l’escola ordinària. El CEE Palau es va proposar treballar el pensament computacional amb aquest eina motivadora i senzilla. L'objectiu és el d'afavorir mitjançant la planificació dels moviment  de les abelles, el llarg aprenentatge que suposa ésser autònom en la conducció d’una cadira de rodes amb motor.
 
Fitxa de l'experiència Planificació Presentació