Dinamització

En aquest espai trobareu un recull de propostes per dinamitzar la vostra tasca docent i, per tal de facilitar la relació i l'intercanvi entre els centres del Gironès, anirem publicant periòdicament les experiències i actuacions destacades que ens feu arribar, ompliu la fitxa següent i ens l'envieu per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

  Fitxa d'experiència  

"Entrem i sortim amb música" i "Parem l'orella"

Escola La Farga

Salt

ENTREM I SORTIM AMB MÚSICA: Les mestres de música, cada mes, fan una selecció de músiques per les hores d'entrar i sortir (9.00, 1.00, 3.00 i 5.00). A la cartellera del passadís hi ha informació de les músiques del mes i fotos que els nens poden consultar. Els tutors ho reben en format digital per treballar-ho a l'aula.
PAREM L'ORELLA: Dilluns al matí, a les 9.10, un grup classe de l'escola (diferent cada setmana) emet una producció breu (10 o 15 minuts) de tema lliure: notícia, poema, projecte... Tothom ho escolta des de l'aula i s'aprofita per engegar alguna activitat a partir del que s'ha escoltat.

Fitxa de l'experiència