• Aquesta activitat de formació és un seminari i per tant porta associada una tasca de participació/treball dels inscrits al llarg del curs.
  • Els inscrits al seminari us heu compromès a aplicar a l'aula amb els alumnes, conjuntament amb un company del claustre, alguna de les propostes que es vagin presentant.
  • La cinquena sessió del seminari consistirà en un intercanvi d'experiències on cadascú presentarà a la resta del seminari el resultat de l'aplicació en el seu centre.
1a sessió: 27 d'octubre
2a sessió: 24 de novembre
3a sessió: 19 de gener
4a sessió: 23 de febrer
5a sessió: 27 d'abril
 
 
 
Projecte Nodes: Nou servei del Departament d’Ensenyament que permet als centres educatius disposar d’un portal web dinàmic amb funcionalitats avançades d'intranet i xarxa social.
VII Jornada Programa: Jornada dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educativa. Està especialment adreçada als mestres de primària i al professorat de secundària, però també oberta a altres professionals interessats en la temàtica. Termini de presentació de comunicacions: el 7 d'abril de 2015.
Jornada projectes telemàtics iEARN-PANGEA a Salt: El proper 28 de febrer de 10 a 13 h es fa la presentació d’alguns dels projectes telemàtics cooperatius que iearn-pangea ofereix actualment adreçats a diferents etapes educatives: La Dora – Bongoh – SardaTIC – Ciutats lectores – Adobe Youth Voices.
Girona+tecnològica: El proper 28 de febrer de 9.30 a 14.30 h es fa la fira Girona+tecnologica a l’Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
 
 
La revista escolar

- Proposta 1

- Proposta 2

- amb Scribus

- amb Lucidpress

- amb Slipp.it

Les cartes de l' Scratch 2.0
 

ScribusExtensió per al Google Chrome que carrega el programa d'edició de revistes online. Cal registre per desar al núvol.

LucidpressExtensió per al Google Chromeque permet dissenyar i maquetar de manera senzilla (tutorial) publicacions digitals o impreses.

 
 
 
  • Concretar el títol: 6 de març
  • Data límit per publicar la versió definitiva: 10 d'abril
  • Revisió de les experiències: del 13 al 16 d'abril
  • Notificació presentacions: 17 d'abril
  • Cinquena sessió - presentació d'experiències: 27 d'abril