Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Juny 2019

 

 del CRP

Vacances d’estiu

Des del CRP del Gironès us desitgem bones vacances d’estiu. Aprofitem per recordar-vos que el nostre horari serà de 8.30h a 15h fins el divendres 12 de juliol, i que tornarem a tenir obert al públic el dilluns 2 de setembre amb el mateix horari de jornada intensiva.


 formació

Activitats de formació curs 2019-20

Les propostes d'activitats de formació per al curs 2019-20 ja han estat recollides. A partir del dia 15 de juliol es publicaran les activitats definitivament aprovades per la comissió del Pla de Formació de Zona.


Formació d’Estiu 2019

Obertes les inscripcions a cursos de formació i Escoles d'estiu al portal de la Xtec. Consulta l'oferta d'activitats per especialitats!

Llegiu-ne més...


3r Seminari “A tempo”

Formació en pedagogies artístiques, orientades a avaluar de forma competencial. Reconeguda pel Departament d’Educació, acredita el perfil docent de Metodologies amb enfocament globalitzat. Del 8 a l’11 de juliol al Centre Cultural la Mercè (Girona).

Llegiu-ne més...


Jornada de Servei Comunitari

Obertes les inscripcions fins el pròxim 17 de juny per participar presentat una experiència a la Jornada de Servei Comunitari impulsada pel Departament d’Educació i que tindrà lloc el 5 d’octubre.

Llegiu-ne més...


 convocatòries - premis

Premi Aprenentatge-Servei

Participa fins el 15 de setembre del premi de la Fundació Educo, l’Editorial Edebé i la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei. Consulta les bases i terminis!

Llegiu-ne més...


 

Programes d'innovació pedagògica

S'obre convocatòria pública fins el 7 de juliol per seleccionar centres que a partir del curs 2019-2020 vulguin formar part dels programes d'innovació pedagògica creats pel Departament d'Educació.

Llegiu-ne més...


Programes escolars de fruita i llet

Fins l’1 de juliol estan obertes les sol·licituds d’adscripció als programes de fruita i de llet del curs 2019/2020 per als centres educatius.

Llegiu-ne més...


 propostes didàctiques

Condemnats a aprendre

Presentació del llibre de Ramon Casadevall a càrrec de Josep Margarit, director de l'Escola Eiximenis. Dimarts 18 de juny a les 6 de la tarda a l'Escola Eiximenis. 

Llegiu-ne més...


 

Activitats de reforç d'estiu

Orientacions, proposta i models d'activitats i recursos de la XTEC adreçades als centres per a la realització de les activitats de reforç d'estiu per a l'alumnat de 6è d'educació primària.

Llegiu-ne més...


 exposicions

Girona Ciutat Educadora

Del 15 de juliol al 16 d’agost es podrà tornar a visitar l’exposició “Girona Ciutat Educadora” a l’Estació Espai Jove de Girona, un recorregut pels més de 28 anys de projecte educatiu de ciutat.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing