William Shakespeare va ser un actor, poeta i dramaturg anglès del segle XVI. Les seves produccions (tragèdies, comèdies i poemes) són considerades grans obres de la literatura anglesa. Actualment es segueixen treballant a l'aula i són útils per conèixer el teatre isabelí, la societat del barroc i també per aprendre anglès.
En totes les seves obres podem trobar situacions i problemes de tot tipus: traïció, romanç, ànsies de poder, gelosia i amors prohibits, entre d'altres.
 

Per conèixer el context polític, econòmic i social en què va viure Shakespeare es pot utilitzar un recurs molt senzill d'EduCaixa.

 
 
Altres recursos interactius en anglès:
 
Tres plataformes, molt senzilles i autodidactes, amb les que es pot descobrir més sobre la vida personal de William Shakespeare i, alhora, practicar anglès.
  • Una biografia molt senzilla de Shakespeare en el portal CurriculumBits.
  • BBC Primary History. Famous people William Shakespeare
  • Un joc, Playing Shakespeare, de tipus Qui és qui?, que ens permet conèixer els diferents personatges de les obres més importants de l'autor.Cal estar atents ja que s’han d’escoltar les pistes que es van donant per a encertar amb el personatge proposat.
 
Portal interactiu en anglès, Brain Pop, on a partir d'un vídeo es repassa la vida i les obres de l'autor, per poder després respondre a les preguntes que planteja. També hi ha tests, activitats i curiositats.
 
Una antologia de 365 cites de William Shakespeare
 
Aplicació  gratuïta de Readle per a dispositius iPhone, iPad i iPod Touch que es troba a Itunes. Recull totes les obres completes de Shakespeare i permet una recerca per paraules o expressions i ens mostra les concordances que troba en totes les obres. Això ens ajudarà si busquem capítols o escenes concretes.