Hem participat en la rebuda, el 22 de novembre de 2013, dels alumnes de les aules d’acollida dels centres de secundària de la ciutat per l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports Isabel Muradàs. En total, Hi han participat 92 estudiants dels instituts Jaume Vicens Vives, Montilivi, Carles Rahola, Narcís Xifra, Santa Eugènia i Bell-lloc del Pla.
L’acte, que s’ha celebrat al Saló de Descans del Teatre Municipal, i s’emmarca dins el recurs educatiu Ciutadans de Girona, ciutadans del món.
Aquesta activitat de benvinguda s’adreça a l’alumnat de les aules d’acollida de secundària que ha arribat a la ciutat en els darrers mesos del curs escolar i té per objectiu facilitar als nois i noies el reconeixement de la seva ciutadania i afavorir experiències que facilitin l’apropament i la participació dels joves nouvinguts a la vida de la ciutat.
Durant la trobada, representants de cada institut han presentat la seva aula d’acollida i han pogut expressar els seus desitjos i expectatives de la ciutat que ara els acull. També han pogut resoldre les seves inquietuds i dubtes i han fet preguntes a l’alcalde. L’acte ha acabat amb una gimcana per diversos llocs emblemàtics de la ciutat.
     

.