Aquesta selecció de lectures infantils i juvenils, però també per als pares, mestres i educadors, és una proposta de les biblioteques públiques de les comarques gironines, elaborada pel grup CLER (Club de Lectures Recomanables) amb l’objectiu d’oferir una tria acurada de novetats per fomentar la lectura entre els infants i joves.

Llegiu-ne més...

 

 

Proposta que vol oferir al professorat una eina de reflexió sobre algunes de les activitats que propicien la implicació de l’alumne en la lectura i, de retruc, faciliten l’adquisició de l’hàbit lector, amb la finalitat d’orientar o reorientar la seva tasca docent i establir línies de continuïtat amb la família i l’entorn.

Llegiu-ne més...

 

Una mirada nova sobre les oportunitats de treballar la lectura que ofereixen els llibres de coneixements, les pantalles dels dispositius electrònics i els còmics i àlbums il·lustrats.
Adreçat principalment a mestres i professorat i publicat en el marc del programa LECXIT (www.lectura.cat) de la Fundació Jaume Bofill, la Fundació La Caixa i el Departament d'Ensenyament.

Llegiu-ne més...