English Reading Club

Aquesta caixa conté 30 llibres de lectura per a principiants (Nivell 1 i Nivell 2). English Reading Club permet fer sessions de lectura amb llibres originals. El mestre pot proposar un llibre de lectura a cada alumne segons el seu nivell. Cada llibre té unes activitats que poden ser realitzades després de la lectura.
Nivell: Cicle Superior de Primària i 1r cicle ESO

[+] Informació

 

12 x ballar

Conjunt de materials diversos: mocadors, faixes, bastons, cintes, esquellerincs, castanyoles... propis de moltes danses tradicionals catalanes.
La maleta també conté informació sobre l’origen, l’enllaç al vídeo, la coreografia i la música de 12 danses que utilitzen aquests objectes. Les danses: Aliquè; Ball de cintes de les Preses; Ball de faixes; Ball de Pastorets; El ball de cascavells; El ball de mocadors; El tió fresco; El virolet; Els Nans Vells; La cercavila; L'hereu Riera; L’indiot
Nivell: Primària

[+] Informació

 

Carpeta que conté: un conte, tres dossiers, fitxes de treball, un pòster i un CD. Forma part de la col·lecció "Em vols conèixer? ha nascut un germà amb discapacitat. Aquest és un conte dirigit als més menuts que tenen un familiar amb discapacitat. Amb unes il·lustracions de traç senzill, el conte pretén animar-los a expressar les emocions que puguin sentir i viure en aquesta situació familiar.
L'acompanyem amb una selecció de 15 àlbums il·lustrats relacionats amb el valor de la diferència: "El cassó del Gerard", "Quatre petites cantonades", "L'Elmer", "Coco i piu"...

[+] Informació

 

La màgia del bosc

Recurs integral que treballa l’autoestima i la diversitat social. Permet dissenyar propostes de treball globalitzades, estimulant capacitats de diferents àrees, desenvolupant l’autonomia i connectant amb els interessos i particularitats dels infants.
És un material versàtil: permet a mestres i professionals de l’etapa infantil plantejar un gran nombre i varietat d’activitats a l’aula.
Nivell: Educació Infantil 
[+] Informació

 

25 arguments per la pauExposició de 25 il·lustracions d'historietistes, humoristes gràfics i il·lustradors, relacionades cada una amb un argument per a la pau. E cadascuna de les làmines hi ha l'argument i una reflexió que el completa. S'inclou una petita ressenya biogràfica sobre els autors dels dibuixos i la seva opinió escrita sobre el tema. Els 25 arguments són els mateixos que figuren en el llibre "Cap a una cultura de la pau, 25 arguments", editat també per "Fundació per la pau". Permet un treball globalitzat relacionat amb diferents àrees, plàstica, ciutadania, llengües, socials...
Nivell: Secundària
[+] Informació

 

Maleta del NeolíticConjunt de reproduccions de materials arqueològics realitzats sobre pedra, banya, fusta i altres materials que permeten observar una sèrie de canvis en l'instrumental dels pobles primitius que ens il·lustren en la seva evolució tècnica, econòmica i social.neolític.
Nivell: Cicle Superior de Primària i Secundària

[+] Informació