Projet lecteur

Maleta de lona que conté 12 contes amb CD, un dvd amb el document: Avant, pendant et après la lecture i fitxes d'explotació i el quadern "Journal d'abord". Els autors i els títols dels llibres de lectura són: "L’arc-en-ciel" (2008), Dominique Renaud  "Chiens et chats" (2006), Claire Miquel "Un étrange voisin" (2008), Dominique Renaud "Folie d’ours" 2006, Dominique Renaud "Marée noire" 2008, Jules Verne "L’île mystérieuse" 2010, Thierry Gallier "La lettre de Cordoue" 2006, Montesquieu "Lettres persanes" (2010), Guy de Maupassant "L’épave. Le voyage du Horla" (2010), Jouls Verne "Vingt mille lieues sous les mers" (2008), Molière "Le Tartuffe" (2008), Alexandre Dumas "Le Comte de Monte-Cristo" (2008)
Nivell: Secundària

 

Maleta de poesia. Cicle Mitjà

Aquesta maleta pretenen acostar la poesia als alumnes del cicle mitjà i facilitar als mestres i professors unes eines per ajudar-los a fer-ho.
Conté una proposta per a treballar la poesia amb els nens, un recull de poemes, CDs amb poemes declamats, cantats o recitats i una vintena de llibres de poemes per llegir els nens.
Nivell: Cicle Mitjà de Primària 
[+] Informació

 

Maleta amb diversos materials per experimentar, jugar i explorar amb la llum, els colors i les transparències.

Conté: Taula de llum blanca, fluorescents de llum negra, bola de llum, materials semitransparents i translúcids i projector de transparències.

Maleta Pedagògica La Llum

Let's play

Maleta pensada per a fer teatre en anglès. Conté samarretes amb el dibuix dels personatges per a representar 8 petites obres, de dificultat progresiva, dividides en tres temes: Forest, Fairy i Culture. L'acompanya un dossier amb la programació i el text de les obres i un cd amb un powerpoint i notebooks per projectar decorats i fer exercicis complementaris amb la PDI.
Nivell: Primària

[+] Informació

 

Kitscaixa valors. Convivència

Inclou exercicis d'empatia per millorar la connexió i la comprensió dels altres, ajuda a desenvolupar el treball en col·laboració i introdueix estratègies de resolució de conflictes.
Nivell: Cicle Mitjà i Superior de Primària
[+] Informació

 

Conté un joc de 6 tauletes de 8'' i de 16 Mb de memòria RAM.
Facilita el treball en grups a partir d'Apps Android: MHM, Earth, Maps, codis QR...
 
Nivell: Primària; ESO

[+] Informació