Mesurem...Maleta que conté instruments per treballar de manera pràctica les mesures de longitud, massa, volum, temps... Podreu disposar de regles i cintes mètriques, roda mètrica, clinòmetre, gerres per mesurar, balances, cronòmetres...
Nivell: Primària
[+] Informació

 

Conjunt de 36 llibres de contes, llegendes, endevinalles, poesia, refranys.. per passar una bona estona llegint..

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Maleta de poesia. Cicle Superior

Aquesta maleta pretenen acostar la poesia als alumnes del cicle superior i facilitar als mestres i professors unes eines per ajudar-los a fer-ho.
Conté una proposta per a treballar la poesia amb els nens, un recull de poemes, CDs amb poemes declamats, cantats o recitats i una vintena de llibres de poemes per llegir els nens.
Nivell: Cicle Superior de Primària 
[+] Informació

 

Conjunt de 20 llibres per informar, conèixer, acostar i gaudir del món de l'Art: Tot sobre l'art; Idees per fer d'artista; Per gaudir llegint; Pintors i les seves obres; Un tomb pels museus.

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Selecció de 17 llibres de coneixements de ciències naturals i ciències aplicades, adreçats a alumnes de cicle mitjà.

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Projet lecteur

Maleta de lona que conté 12 contes amb CD, un dvd amb el document: Avant, pendant et après la lecture i fitxes d'explotació i el quadern "Journal d'abord". Els autors i els títols dels llibres de lectura són: "L’arc-en-ciel" (2008), Dominique Renaud  "Chiens et chats" (2006), Claire Miquel "Un étrange voisin" (2008), Dominique Renaud "Folie d’ours" 2006, Dominique Renaud "Marée noire" 2008, Jules Verne "L’île mystérieuse" 2010, Thierry Gallier "La lettre de Cordoue" 2006, Montesquieu "Lettres persanes" (2010), Guy de Maupassant "L’épave. Le voyage du Horla" (2010), Jouls Verne "Vingt mille lieues sous les mers" (2008), Molière "Le Tartuffe" (2008), Alexandre Dumas "Le Comte de Monte-Cristo" (2008)
Nivell: Secundària