El Servei Educatiu del Gironès és un equip multiprofessional per donar suport i assessorament als centres educatius públics i privats concertats de nivells educatius no universitaris (professorat, alumnat i famílies).

Equips

El Servei Educatiu el formen quatre equips:
  • El Centre de Recursos Pedagògics (CRP).
  • Dos Equips d’Assessorament i orientació Psicopedagògica (EAP de Girona i EAP del Gironès).
  • L'Equip d’assessorament en Llengua i Cohesió social (ELIC).

Contacte i ubicació

Correu electrònic Servei Educatiu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Correu electrònic Centre de Recursos Pedagògics: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon 972.41.35.69
Fax 972.41.76.27
Sol, 15. 17004 Girona
(Entrada amb cotxe per Isabel la Catòlica, 19)

Pla d'actuació

El Servei Educatiu organitza el seu pla d’actuació -en el marc de les seves funcions i del seu àmbit d’intervenció- tenint en compte:
  • El suport a les polítiques educatives dissenyades pel Departament d’Educació.
  • La intervenció coordinada de suport als centres educatius amb la finalitat d’afavorir-ne l’èxit escolar, l’equitat i la cohesió social.
  • Les accions conjuntes dels serveis educatius en els entorns educatius dels centres (treball en xarxa amb serveis d’ajuntaments i institucions).
El pla d’actuació del Servei Educatiu s’ajusta per poder atendre les necessitats dels centres educatius i del seu alumnat, d’acord amb les característiques de la zona, conjuntament amb les prioritats generals i territorials, i tenint en compte els recursos materials i humans de què disposa cada servei educatiu.